Iedereen heeft recht op een menswaardig bestaan

Stefan Pals

Still to go

Qr
from € 1.000 (105%)

Al een aantal jaren voel ik me betrokken bij de mensen die om uiteenlopende redenen een levensgevaarlijke reis maken en dan stranden aan de randen van Europa. Ik heb besloten om mijn handen uit de mouwen te steken en met Movement on the Ground mee te werken op Lesbos. Ik was van plan om van 22 november tot 25 december daar te zijn, maar dat is vanwege de covid-lockdown op Lesbos geannuleerd. Het is nu nog onzeker wanneer ik kan gaan.

Het lijkt me mooi om een bedragje mee te nemen die kant op. Wil je daaraan bijdragen, klik dan op de knop hieronder en maak een donatie over. Je donatie is volledig bestemd voor het werk van Movement on the Ground op Lesbos en Samos, en is aftrekbaar van de belasting.

Bedankt!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 50 21-11-2020 | 20:08
€ 50 21-11-2020 | 12:32
€ 50 20-11-2020 | 18:03
€ 150 19-11-2020 | 20:55
€ 75 19-11-2020 | 10:28
View all

Reis geannuleerd!

20-11-2020 | 14:54 Ik was van plan om van 22 november tot 25 december mee te gaan helpen met 'Movement on the ground' op Lesbos. Deze week hebben we het moeten annuleren vanwege de situatie mbt corona op Lesbos. Griekenland bevindt zich op dit moment nog aan het begin van ‘de tweede golf’. Er is een strenge lockdown afgekondigd en het is erg onzeker hoe lang de vrijwilligers nog welkom zijn in het vluchtelingenkamp. Daarnaast wordt het aantal activiteiten met vluchtelingen in het kamp teruggebracht tot het hoognodige, om ook daar de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Een deel van de vrijwilligers die er op dit moment zijn heeft gelukkig aangegeven bereid te zijn langer te blijven. Ik kijk terug op een onrustige week: dagelijks de laatste ontwikkelingen volgen, wachten op updates, van alles en nog wat uitzoeken op het gebied van officiele non-covid verklaringen en corona-testen, om uiteindelijk te horen dat het niet doorgaat. Het is nu even schakelen. Ik hoop in het voorjaar alsnog te kunnen gaan. Komende weken gebruik ik om uit te zoeken wanneer dat zou kunnen. En opnieuw geldt: alles onder het voorbehoud van corona. Ik voel me aangemoedigd en wil jullie bedanken voor allerlei leuke en bemoedigende berichten. Ik houd jullie op de hoogte van nieuwe plannen op dit gebied!
Read more