Team Angelique en Thomas

Een waardig bestaan voor vluchtelingen!
from € 2.000 (99%)

Wij zijn twee studenten geneeskunde die voor 2-3 maanden naar Lesbos gaan om Movement on the Ground te ondersteunen als vrijwilligers. Voor een van ons (Thomas) is het een van de vele keren om te gaan helpen in Griekenland en voor de ander (Angelique) de allereerste keer.

Voor beide van ons is het een passie om te doen wat we kunnen om te helpen om een waardig bestaan te organiseren voor mensen die hun landen zijn ontvlucht om verscheidene redenen. Dit doen wij door onze tijd te doneren om onder andere te helpen met kledingsdistributie, infrastructuur op te zetten en te onderhouden, te helpen met het uitgebreide voetbalprogramma, etc. (Voor een concreter beeld verwijs ik naar de rest van deze site en de thuispagina van Movement on the Ground.) Wij hopen met deze donatie van tijd en werk wat toe te voegen.

Wij hopen dat wij jullie ook kunnen enthousiasmeren om een donatie te geven, alleen dan in de vorm van geld. Deze donatie is ook zeer waardevol sinds het Movement on the Ground de mogelijkheid geeft om de bestaande programma's door te zetten of uit te breiden, daarbij schept het ook de mogelijkheid om nieuwe ideeen te bewerkstelligen.

Wij hebben gekozen om Movement on the Ground te ondersteunen omdat waardigheid, gemeenschap en 'self-empowerment' centraal staan voor hun. Doneer aan deze fundraiser om Movement on the Ground te ondersteunen om programma's op te zetten en diensten te verlenen aan de vluchtelingen en de lokale mensen van Lesbos en Samos.

Wij hopen dat jullie ook kunnen bijdragen aan dit belangrijke doel.

- Angelique en Thomas

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 25 04-08-2020 | 19:28
€ 25 02-08-2020 | 05:38
€ 250 01-08-2020 | 12:03
€ 5,50 31-07-2020 | 19:01
€ 25 31-07-2020 | 10:16 Go team!
View all

Eerste doel gehaald!

31-07-2020 | 18:59 Hallo allemaal, Hartelijk dank voor al jullie gulle donaties! We zijn zeer prettig verrast door hoe veel we tot nu toe hebben opgehaald. Ook zijn alle steunbetuigingen zeer goed gevallen. Gezien het succes en sinds we pas over twee weken weg gaan hebben we besloten om het streefdoel op te hogen naar 2000 euro. Dit is omdat elke euro hard nodig is en goed gebruikt kan worden! Sinds deze fundraiser zo succesvol is, leek het ons een goed idee om jullie een idee te geven van hoe jullie donaties worden ingezet. Dit zullen we doen door een paar updates te schrijven terwijl wij op Lesbos te zijn en te vertellen over onze tijd daar. Hierdoor krijgen jullie een idee van de projecten die Movement on the Ground heeft lopen. Daarnaast krijgen jullie ook een beter beeld van hoe het leven is van een vrijwilliger en van het leven op Lesbos. Wij zijn helemaal klaar voor vertrek en we hebben er superveel zin in. We komen op 17 augustus aan op Lesbos maar we moeten een week in quarantaine op het eiland voor we kunnen beginnen aan ons werk daar. Dus tot dan zullen jullie moeten wachten op de eerste updates van het eiland. - Angelique en Thomas
Read more