Doneer voor een menswaardig bestaan in de kampen op Lesbos en Samos

Deborah de Boer

Still to go

Qr
from € 2.500 (80%)

31 oktober vertrek ik naar Lesbos, om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor Movement on the ground. Deze organisatie zet zich al 5 jaar in voor een menswaardig bestaan in de vluchtelingenkampen op Lesbos en Samos. Het gave van Movement on the ground vind ik dat waardigheid en de samenwerking met zowel de Griekse bevolking als de bewoners van de vluchtelingenkampen centraal staan.

Ik zal meehelpen met activiteiten als kleding- en voedseldistributie, het weerbestendig maken van tenten, het opruimen van kamp Moria en het organiseren van de infrastructuur. Voor meer informatie over de verschillende projecten van Movement on the ground verwijs ik je door naar www.movementontheground.com.

Zoals je in het nieuws hebt meegekregen is kamp Moria in september grotendeels afgebrand. Dit had zeer grote gevolgen: tenten, kleding, slaapspullen, de al schaarse persoonlijke bezittingen, enorm veel is er verloren gegaan. Om het intussen nieuw opgezette kamp winterklaar te maken is geld nodig, en daarom ben ik een fundraiser pagina gestart. Het geld dat ik hiermee ophaal gaat rechtstreeks naar Movement on the ground die het vervolgens besteedt aan datgene wat juist nu zo ontzettend hard nodig is.

Het zou echt super gaaf zijn als je een financiële bijdrage zou willen leveren voor de verschillende projecten van Movement on te ground. Jouw donatie zal een verschil maken in het leven van zowel de bewoners van de verscheidene kampen op Lesbos en Samos, als de lokale bevolking!

Deborah

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 25 15-11-2020 | 14:57
€ 13 14-11-2020 | 09:59
€ 100 11-11-2020 | 21:46 A daughter of a vriend is working and helping in the camps. No family should live in this uncertainty.
€ 20 11-11-2020 | 14:16
€ 50 09-11-2020 | 20:18